Nieuws

Zaalvoetbal voor 45+

Ben je 45+ en heb je zin om een uurtje per week op recreatief niveau te zaalvoetballen?
Lees meer Lees meer

Er mag weer gesport worden in de TXL Sporthal

Langzamerhand komt het sportleven weer een beetje op gang. De jeugd en jongeren mochten als eerste aan de slag en nu mogen alle doelgroepen weer sporten. Daarnaast kwam het fantastische nieuws dat binnensporten ook weer mag vanaf 1 juli.
Lees meer Lees meer

Virtuele 5x5 estafette levert ruim € 1050,- op voor Roparun

Maar liefst 170 deelnemers verdeeld over 33 teams kwamen in actie voor het goede doel. De teams hebben € 1050,- opgehaald voor mensen met kanker en hun gezin.
Lees meer Lees meer

Gezond natuur wandelen weer van start

Deze week zijn de gezond natuur wandelingen weer van start gegaan. Er wordt wel rekening gehouden worden met de maatregelen die er nu nog gelden, bijv. de 1,5 meter afstand. Er mag gelopen worden in groepen van 10 personen.
Lees meer Lees meer

Doe mee met de virtuele 5 x 5 estafette in het kader van de Roparun

In deze corona tijd mogen er nog steeds geen wedstrijden gelopen worden. Maar iedereen mag wel individueel lopen. Daarom willen de Texelrunners (het Roparun team van Texel) in samen werking met de Sportstichting Texel een virtuele estafette in de wee [...]
Lees meer Lees meer

Ook op 4, 5 en 6 mei sport- en spel activiteiten

In navolging van afgelopen week gaan de sport- en beweegcoaches van Sportstichting Texel weer sport en spel activiteiten aanbieden in de dorpen op Texel.
Lees meer Lees meer

Beweeg thuis

Veel ouderen vinden het lastig om voldoende dagelijkse beweging te krijgen, daarom een beweegposter zodat u makkelijker voldoende kan bewegen.
Lees meer Lees meer

De jeugd mag weer (onder toezicht) sporten.

Vanaf 29 april mag de jeugd tot en met 18 jaar weer onder toezicht sporten. Met behulp van protocollen die opgesteld zijn door de NOC-NSF kan het sporten voor de jeugd weer langzaam aan opgestart worden.
Lees meer Lees meer

Corona maatregelen TXL sporthal

Corona maatregelen van Sportstichting Texel
Lees meer Lees meer

Kidsrun Halve marathon van de Waal

Voorafgaand aan de start van de 39ste Halve Marathon van de Waal wordt op zaterdag 14 maart rondom de Waal de tiende Kidsrun gehouden.
Lees meer Lees meer

Kennismaken met zaalhockey

Sportstichting Texel wil samen met Paula Gieles proberen om de jeugd enthousiast te maken voor zaalhockey. Vanaf woensdag 26 februari vinden er 4 kennismakingslessen plaats in de TXL sporthal in Den Burg.
Lees meer Lees meer

De sport- en beweegcoaches komen naar de basisscholen

De sport- en beweegcoaches organiseren op iedere woensdag en vrijdagmiddag op de basisscholen een activiteit. Dit keer is de activiteit 10 tellen in de rimboe. Als alle scholen bezocht zijn dan wordt er weer een andere activiteit georganiseerd. Kom g [...]
Lees meer Lees meer

Apenkooi een daverend succes

Maar liefst 170 kinderen kwamen dinsdagmiddag in de voorjaarsvakantie af op een middag apenkooien in de TXL sporthal in Den Burg. De organisatie was in handen van de sport- en beweegcoaches van de Sportstichting Texel.
Lees meer Lees meer