Virtuele 5x5 estafette levert ruim € 1050,- op voor Roparun

Gepubliceerd op: 25 juni 2020

Maar liefst 170 deelnemers verdeeld over 33 teams kwamen in actie voor het goede doel. De teams hebben € 1050,- opgehaald voor mensen met kanker en hun gezin.

Afgelopen week stond de virtuele 5x5 estafette voor het goede doel op de agenda. In deze corona tijd mochten er nog steeds geen wedstrijden gelopen worden. Maar iedereen mocht wel individueel lopen. Daarom hebben de Texelrunners (het Roparun team van Texel) in samen werking met de Sportstichting Texel een virtuele estafette in de week van 15 juni tot en met 21 juni georganiseerd en wel voor het goede doel.

De 170 deelnemers verdeeld over 33 teams, mochten hard rennen of zacht rennen, maar ook wandelen behoorde tot de mogelijkheid. Er kon gelopen worden op een zelf gekozen tijdstip en parcours. De deelnemers liepen niet alleen op Texel, er werd zelfs gelopen op Aruba, in Zwitserland, in Duitsland en in diverse plaatsen in Nederland.De tijden waren dit keer niet zo belangrijk, alhoewel er door sommige deelnemers wel heel erg had werd gerend, was het plezier net zo belangrijk.

Met deze estafette is € 1050,- opgehaald voor mensen met kanker en hun gezin.Sportstichting Texel en de Texelrunners waren zeer blij met de vele deelnemers en denken dat een soort van estafette om geld op te halen voor het goede doel zeker voor herhaling vatbaar is.