Doortrappen

21 jul 2021
10 00

Door te fietsen blijf je langer gezond, sociaal actief en zelfredzaam. Je fietst graag en wíl ook door blijven fietsen, maar op de fiets ben je ook kwetsbaar in het verkeer. Doortrappen motiveert en inspireert je om zo lang mogelijk veilig te blijven fietsen.

Doortrappen is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en wordt uitgevoerd met medewerking van provincies, vervoerregio’s en gemeenten, en met landelijke partners als Beter Oud, BOVAG, Fietsersbond, het ministerie van VWS, Sportkracht12, Veilig Verkeer Nederland, VeiligheidNL en vele anderen. Blijf vrolijk, fit en gezond doortrappen Neem mee! “Met de fiets kom je op plekken waar je anders niet komt. ”Kijk op de website www.doortrappen.nl. Daar vind je veilig fietsen tips, mooie fietsverhalen en wat er in je buurt gedaan wordt. Zo blijf je veilig fietsen tot je 100ste.

De start is op 21 juli a.s. om 10:00 uur in Den Burg. Alle andere dorpen volgen op korte termijn. Er is plaats voor max. 20 personen per keer.

Meld u aan voor Doortrappen op Texel:

doortrappen@sportstichtingtexel.nl of telefonisch 0647763926 onder vermelding, naam, adres, en aantal personen en type vervoersmiddel. (e-bike, fiets zonder ondersteuning, driewielfiets, scootmobiel)

Of vul het formulier hieronder in!

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht