Team Beunhaas en Team Panna Lama een jaar lang Texels kampioen Panna!

Gepubliceerd op: 03 juli 2021

Woensdag 30 juni is de grote finale gespeeld van het Texels kampioenschap Panna, georganiseerd door Sportstichting Texel. De strijd voor de titel Texels kampioen Panna ging woensdag van start om 13:30 uur. Ondanks het natte weer was de strijd en het plezier van de kinderen er niet minder om!

Team Beunhaas (Luuk en Morrison van de Bruinvis) en Team Panna Lama (Thomas en Aaron van de Vliekotter) mogen zich een jaar lang Texel Kampioen Panna noemen. Team Beunhaas won afgelopen woensdag 30 juni het Texels Kampioenschap panna bij de onderbouw. Team Beunhaas streed voor de eerste plek tegen De frikandellen ( Senne en Sander van de Vliekotter), Team Beunhaas maakte een prachtige Panna bij de frikandellen en veroverde daarmee de eerste plek. De frikandellen kregen een mooie tweede plek. Aan de andere kant van het veld werd er hard gestreden voor een 3e plek, team Liverpool Bruinvis (Lars en Joas van de Bruinvis) tegen Ham-kaas tosti ( Teun en Juca van de Jozefschool) Team Liverpool scoorde 2 doelpunten en verdiende daarmee de derde plek!

Team Panna Lama (Thomas en Aaron van de Vliekotter) namen het in de finale op tegen Team Seeeesh ( Asad en Hosein van de Fontein) de eerste plek werd wederom behaald door een prachtige panna van team Panna Lama. Team Seeeesh behaalde daarmee een prachtige tweede plek. Team Gappies (Tygo en Damian van de Durperhonk) streden tegen Team Kaaskoppen (Jaro en Jilles van de Thijsseschool) voor de derde plek, deze werd veroverd door Team Gappies!

De finale werd gespeeld op de parkeerplaats van de TXL Sporthal in Den Burg. De deelnemende teams hadden zich geplaats tijdens de voorrondes op hun eigen school. In totaal hebben er 93 teams gestreden voor een plekje in de finale van het Texel kampioenschap Panna. Bij de onderbouw hadden zich 14 teams en bij de bovenbouw 15 teams gekwalificeerd voor deze kampioenschappen. 

Winnaars onderbouw:
Beunhaas (Luuk en Morrison, Bruinvis)
Frikandellen (Sander en Senne, Vliekotter)
Liverpool Bruinvis (Lars en Joas)
Ham-kaas tosti (Teun en Juca, Jozefschool)

Winnaars bovenbouw:
Panna Lama (Thomas en Aaron, Vliekotter)
Seeeesh (Asad en Hosein, Fontein)
De Gappies (Tygo en Damian, Durperhonk)
Kaaskoppen (Jaro en Jilles, Thijsseschool)

winnaars bovenbouw.jpg