Proefles Clinic Start to run Texel

Gepubliceerd op: 19 september 2022

Hardlopen helpt je te ontspannen, je conditie en fitheid verbeteren, beter adem te halen, te ontstressen, beter te slapen, fysiek jonger en sterker te blijven en meer te onthouden.

AV Texel begeleidt beginnende hardlopers op een professionele en enthousiaste wijze. Niet in je eentje maar samen met anderen leer en ervaar je in een plezierige setting wat hardlopen met je doet en zorgen we ervoor dat je het steeds leuker gaat vinden en steeds makkelijker gaan hardlopen.

Op zondag 2 oktober van 10.00 uur tot 11.00 uur kan je meedoen met een proefles die aangeboden wordt door AV Texel in samenwerking met de Sportstichting Texel. Na de proefles kan je je opgeven voor een 10 weekse hardloopclinic die perfect aansluit bij het niveau van beginnende of net begonnen hardlopers. De trainingen vinden op de atletiekbaan in Den Burg plaats.

Elke training bestaat uit een warming up, enige loopscholingen, de kerntraining en de cooling down. Daarnaast krijg je huiswerk om naast de aangeboden training ook zelf aan de slag te gaan. De kosten zijn € 25,-.

Het doel is om na 10 weken 3 tot 4 kilometer onafgebroken te kunnen hardlopen.

Wil je meedoen of meer info? Stuur dan een mail naar connie@sportstichtingtexel.nl.