doortrappen

Door te fietsen blijf je langer gezond, sociaal actief en zelfredzaam. Je fietst graag en wíl ook door blijven fietsen, maar op de fiets ben je ook kwetsbaar in het verkeer. Doortrappen motiveert en inspireert je om zo lang mogelijk veilig te blijven fietsen.

Doortrappen is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en wordt uitgevoerd met medewerking van provincies, vervoerregio’s en gemeenten, en met landelijke partners als Beter Oud, BOVAG, Fietsersbond, het ministerie van VWS, Sportkracht12, Veilig Verkeer Nederland, VeiligheidNL en vele anderen. Blijf vrolijk, fit en gezond doortrappen Neem mee! “Met de fiets kom je op plekken waar je anders niet komt. ”Kijk op de website www.doortrappen.nl. Daar vind je veilig fietsen tips, mooie fietsverhalen en wat er in je buurt gedaan wordt. Zo blijf je veilig fietsen tot je 100ste.

In 2021 zijn we gestart in Den Burg.  Een groepje ouderen heeft info gekregen over veilig fietsen en daarnaast hebben ze in de praktijk geoefend.

Op zaterdag 22 april willen we weer goed van start gaan met een Fietsbeurs. Deze vindt plaats in de TXl Sporthal. Meer info Klik hier 

Logo doortrappen.png