Mindful wandelen

Op weg zijn en met hele andere dingen bezig zijn, druk zijn in het hoofd, snel afleiding, aankomen op de plaats van bestemming zonder bewust te zijn er al te zijn. Allemaal dingen die ons allemaal wel eens overkomen. Niet in het hier en nu zijn en weg drijven met de gedachten zonder bewust te zijn van wat er allemaal om je heen allemaal is of met de taak bezig zijn waar je eigenlijk mee bezig bent.  

Wil je ook wel eens de rust hebben in je hoofd, wil je gewoon wel eens je hoofd leeg hebben? En wil je lekker bewegen zonder er helemaal uitgeput van te raken maar juist energie van krijgen? Misschien is mindful wandelen dan iets voor jou.  

Wandelen en echt bewust bezig zijn met alleen maar wandelen. De afleiding in je hoofd kunnen weerleggen en bewust terugkeren naar het hier en nu en naar het wandelen. Afleiding is niet erg, dat gebeurd, maar afgeleid blijven en blijven hangen in de afleiding is dodelijk vermoeiend. Met Mindful wandelen leer je om te lopen en in het hier en nu te blijven waardoor onnodige afleiding kan worden buiten gesloten. Voelen wat er in je lijf gebeurd, je omgeving bewust zien en er van kunnen genieten en lekker in de buitenlucht actief zijn.  

Elke dinsdag van 13:00 uur tot 14:00 uur, verzamelen bij de TXL Sporthal.

Opgeven kan via de E-mail naar robertbakker@sportstichtingtexel.nl