Urban Sports

De Urban Sports dag is op Goede Vrijdag 15 april 2022.

Kennismaken met Urban Sports (BMX, skateboarden, stuntsteps) vindt plaats op het skatepark in Den Burg.

Altijd al eens willen bmx-en? Of wil je wat trucjes leren op je skateboard of stuntstep? Doe dan mee met de clinics die gegeven worden door echte professionele BMX-ers van act BMX en ervaren workshopbegeleiders in skaten en steppen.

Dit alles gaat, als de weersomstandigheden goed zijn, plaatsvinden op vrijdag 15 april op het skatepark tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Ben je tussen de 10 en 18 jaar? Meld je snel aan, VOL = VOL.

Als je je hebt aangemeld, ontvang je in de week van 10 april de exacte tijd waar jij bent ingedeeld. 

Eigen risico:

De organisatie zullen er alles aan doen om de workshop zo leuk en veilig mogelijk te houden. Echter, een ongeluk zit in een klein hoekje. De organisatie heeft bijvoorbeeld geen zicht op hoe goed de motorische ontwikkeling van uw kind is, zijn of haar risico-inschatting, hoe een kind reageert op nieuwe situaties, hun vaardigheid op de fiets, step of skateboard. Als ouder / verzorger heeft u als het goed is hier het beste zicht op. Graag ontvangen wij een akkoord van u op onderstaand artikel omtrent eigen risico.

'Met het inschrijven van de workshop verklaart u hierbij kennis te hebben genomen van, en akkoord te gaan met het feit dat deelname aan de activiteit geheel geschiedt voor eigen risico. U verklaart hiermee op de hoogte te zijn van onze werkwijze. Onze instructeurs kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel of opgedane schade aan het eigen materieel van de deelnemer. Voorts vrijwaart de opdrachtgever onze instructeurs voor iedere schade toegebracht aan derden door de betrokken kandidaat die is ontstaan tijdens de deelname aan de activiteit.'

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht